Els Castellers de l’Alt Maresme es volen donar a conèixer

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Per aquest motiu, i aprofitant que la temporada castellera bull en aquestes dates, han engegat la campanya #estiumaduixot, amb l’objectiu de donar a conèixer l’activitat de la colla castellera de l’alt Maresme. La campanya es va iniciar el primer cap de setmana del mes de juliol, amb l’estrena del vídeo “Sortim de l’hivernacle”, ideat, dirigit, produït i protagonitzat pels propis membres de la colla.

En aquest vídeo, que comença amb mans i braços d’alguns dels integrants dels castellers, com si realment cadascun d’ells fos un maduixot, fruit que dóna nom a la colla maresmenca. Mica en mica, i com indica el nom del curtmetratge, els maduixots van sortint de l’hivernacle i acaben formant una pinya i un petit pilar.

Per altra banda, els assajos també s’han convertit en una eina per donar-se a conèixer a la nostra comarca, i enguany, com ja van fer en alguna ocasió l’any passat, destinen tots els assajos dels divendres a voltar per la comarca. D’aquesta merna, el divendres anterior a cada una de les diades de Festa Major programades a la comarca, assajaran al mateix poble on actuen.

Paral·lelament a aquestes activitats, els castellers dedicaran dos divendres d’estiu a fer assajos en hotels de la zona, per donar a conèixer aquesta tradició catalana entre els turistes i visitants que omplen els establiments turístics en època de màxima afluència.

Com a última acció inclosa en aquest pla de difusió, la colla ha concebut el “Carnet Maduixot”, un document que premia la constància i assistència dels ciutadans que volen fer un tastet de la colla. Així, els que assisteixin a dos assajos i a una actuació, rebran un kit maduixot.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics