Actuacions musicals palafollenques del cap de setmana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En primer lloc, aquest divendres la Banda de Palafolls actuarà en una de les primeres activitats que se celebren a Lloret de Mar, en motiu de la festa major de Santa Cristina, que s’allargarà fins el 26 de juliol.

El concert amb segell palafollenc donarà el tret de sortida a les 10 de la nit al passeig Verdaguer de la població, i el conjunt musical oferirà el seu repertori basat en les bandes sonores de pel·lícules clàssiques, com ara Titanic, Els Miserables, West Side Story, Missió Impossible, o el Fantasma de l’Òpera.

Dissabte també hi ha activitat musical a casa nostra, amb un concert d’havaneres a càrrec de la Coral Palatiolo. Aquest actuació però, ha no té encara una ubicació confirmada, ja que podria veure’s modificada per la proximitat amb una altra de les activitats que s’organitza al nostre municipi el mateix dissabte.

Finalment el concert d’havaneres es durà a terme on estava programat, a la gespa de la plaça Joaquim Ruyra, però començarà a les 10 de la nit i no a les 8 com indica, per un error, l’agenda mensual d’activitats.

A més a més i com és tradicional a les cantades d’havaneres, l’organització repartirà entre els assistents i un tastet del rom cremat, beguda que combina a la perfecció amb els aires marins del repertori que oferirà la coral palafollenca.

 

Foto de portada: Cartell promocional Havaneres de Canet de Mar

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics