La cervesa artesana serà protagonista aquest cap de setmana a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ja ho anunciàvem fa uns dies: Palafolls acull aquest cap de setmana el festival de cervesa artesana Birrasana, iniciativa que ha cultivat grans èxits de participació en els últims anys a Blanes, ciutat d’on és originari el projecte.

Així, una desena de productors seran aquest dissabte a la tarda, des de les 6 aproximadament, a la plaça de Poppi, on faran promoció de les seves varietats de cervesa, una cinquantena en total, tot plegat amenitzat amb una sèrie d’activitats culturals i concerts fins les 3 de la matinada.

La regidora palafollenca Dolors Agüera explica que ja feia temps que tenien la voluntat d’organitzar un festival d’aquestes característiques al nostre municipi.

Agüera ha explicat que la intenció és consolidar aquesta trobada dels amants de la cervesa a Palafolls, però s’ha mostrat prudent dient que cal veure primer la resposta que obtingui el festival en aquesta primera edició.

L’Espai Birrasana de Palafolls també tindrà una oferta gastronòmica per acompanyar la cervesa. Pizzes al foc de llenya i carn a la brasa seran algunes de les opcions que es trobaran el proper 18 de juliol. També hi haurà concerts de música en directe, i entre els grups que hi actuarà hi ha el grup The Plymouths.

L’esdeveniment l’ha promogut l’Ajuntament de Palafolls i l’organitza l’associació Birrasana, que des de fa cinc anys organitzen el festival a Blanes, que en l’edició d’enguany ha rebut més de 15.000 visites, segons fonts de l’organització.

Productors participants

BIIR

Cerberus

Marina

Popaire

Vic Brewery

Guineu

Jara

Moska

Pirata

Segarreta

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics