L’home suec acusat de matar la seva dona a Calella ingressa a presó

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els fets van tenir lloc el cap de setmana, quan els Mossos d’Esquadra van ser alertats de la presència d’un cadàver a la zona de la riera Capaspre, a Calella.

L’endemà va ser detingut com a presumpte autor dels fets un turista suec, que seria la parella sentimental de la víctima. A finals d’aquesta setmana i segons informa l’Agència Catalana de Notícies, l’home hauria ingressat a presó provisional i sense fiança per ordres del Jutjat d’Instrucció Número 3 d’Arenys de Mar.

Les primeres hipòtesis expliquen que l’home hauria esquarterat el cos de la seva dona i l’hauria abandonat a l’interior d’una maleta en una zona boscosa plena de matolls vora la riera Capaspre, després d’intentar cremar el cos de la víctima per eliminar proves.

La mateixa agència explica que els mitjans de comunicació suecs han publicat un perfil del presumpte assassí, explicant que es tractaria d’un home de nacionalitat sueca, però d’origen xilè, i que tenien un fill en comú amb la víctima. La parella, que vivia prop de la capital sueca, Estocolm, passen uns dies de vacances a la costa del Maresme.

L’home està acusat de la mort de la seva dona, però no s’ha esclarit si es tracta d’un homicidi o un assassinat.

L’ajuntament de Calella va convocar a principis de setmana una concentració per condemnar la violència de gènere arran d’aquests fets. L’acte va comptar amb la presència d’una cinquantena de persones.

 

Foto de portada: Ajuntament de Calella

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics