La Puput i Vivelles organitzen activitats per veure els focs de Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les dues entitats palafollenques han preparat dues activitats per gaudir del concurs internacional de focs d’artifici de Blanes, que se celebra des d’aquest dijous en motiu de la festa major de Santa Anna.

Si us agraden els focs artificials però us fa pànic agafar el cotxe per anar-los a veure, La Puput proposa una bicicletada popular per anar-los a veure a la població veïna. Serà aquest dijous, dia en què s’inaugura el certamen, i es sortirà a les 9 del vespre des de la gespa de la plaça Joaquim Ruyra. David Alenyà explica que cal portar sopar, llanterna i si és possible, armilla reflectant.

Si el que no suporteu són les aglomeracions i la massificació de gent, també teniu la opció d’acompanyar l’associació Vivelles Cultura i Entorn de Sant Genís, que ha organitzat per aquest divendres una pujada al Turó d’en Serra, amb el mateix objectiu: veure els focs.

En aquest cas, la convocatòria és a 2/4 de 9 del vespre al davant de l’antiga escola de Sant Genís, per anar tot fent una passejada cap al turó d’en Serra. Un cop arribats, després d’una caminada d’uns 45 minuts aproximadament, es podrà sopar allà mateix. Un dels membres de l’associació Vivelles, Xavier Salicrú, explica que cal portar-se el sopar i una llanterna, ja que el camí de tornada es fa a les fosques.

Segons ha explicat Xavier Salicrú, l’entitat també està preparant dues activitats per al mes d’agost: el taller i la festa del contrapàs, que es duran a terme el dia 17 i 22 d’agost, respectivament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics