Malgrat de Mar escalfa motors per la Triatló Popular del GEM

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest diumenge 400 esportistes participaran a la 14a edició de la triatló popular malgratenca, que donarà el tret de sortida a ¼ de 10 del matí a la plaça de Xesco Boix, on des de les 8 del matí ja s’estarà repartint els dorsals als participants.

Les proves consisteixen en 500 metres de natació al mar, 12 km de bicicleta de muntanya i per acabar, 4km de cursa a peu. Una de les novetats que el GEM posarà en marxa en aquesta edició és que es faran cronometratges parcials de les diferents proves.

La prova esportiva comportarà el mateix diumenge diverses alteracions en el curs normal del trànsit, i es restringirà la circulació dels vehicles a la zona del Passeig Marítim, l’avinguda Costa Brava, Verge de Montserrat i avinguda de la Pomereda, tal i com han informat a través del seu perfil a la xarxa social de Twitter.

Pel que fa al recorregut que faran els esportives, passaran per la plaça Xesco Boix, avinguda dels Pins, la plaça de l’Àncora i el passeig Marítim fins a Sta. Susanna, en l’anada. Després seguiran des del sector muntanya de Santa Rita, avinguda de la Costa Brava, Verge de Montserrat, plaça de l’Àncora, Passeig de Mar, avinguda Pomereda i final de nou a la mateixa plaça Xesco Boix.

L’organització, el GEM, està buscant voluntaris que els ajudin a preparar i coordinar tot el dispositiu que despleguen per tal que la cursa es desenvolupi sense problemes i amb la màxima eficiència possible. Per informar-se es pot enviar un correu electrònic a latriatlo@gem-malgrat.cat o bé passar pel mateix local de l’entitat. S’agrairà la col·laboració amb una samarreta de regal i el dinar de diumenge.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics