Avancen a bon ritme els assajos pel pregó de Festa Major de Palafolls

Alguns dels protagonistes del pregó d'aquest any.
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El mes d’agost una cinquantena de palafollencs i palafollenques intensificaran els assajos del pregó que donarà el tret de sortida a la festa major del nostre municipi, el proper 7 de setembre al vespre.

Alguns dels protagonistes del pregó d'aquest any.
Alguns dels protagonistes del pregó d’aquest any.

Per agilitzar la feina enguany s’ha proposat un nou sistema d’assajos, ja que s’ha creat tres grups de treball diferents: actors, cantants i ballarins, que assagen en dies diferents, i posaran en comú el treball realitzat durant les últimes setmanes, amb els assajos tècnics i generals. Per ara, els diferents grups de treball assagen amb el seu responsable de dilluns a dijous al MiD, i el grup més actiu és el d’actors, ja que en la majoria de casos, tots ells canten, ballen i interpreten.

Com a novetat, enguany el pregó comptarà de nou amb un cor fix, format per una desena de persones, que acompanyaran amb les seves veus, les composicions musicals interpretades pels solistes. Aquesta és una fórmula que ja s’havia dut a terme anys enrere, i enguany s’ha decidit recuperar. L’equip musical estarà completat per 4 músics que, dirigit per Pep Romaguera, interpretaran en directe les cançons del pregó, que té com a motor el musical Hoy No Me Puedo Levantar, basat en la història del conjunt musical insígnia de la Movida Madrilenya, els Mecano.

Així, el proper dilluns 7 de setembre es podran sentir, a la plaça de Poppi, alguns dels temes més emblemàtics de la formació, com ara Aire, Hijo de la Luna, El Fallo Positivo o Mujer Contra Mujer, interpretats a la palafollenca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics