El grup palafollenc Liar Desire guanya el concurs de grups locals de Tordera

Foto: Estol Manau
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un any més la regidoria de Joventut de l’ajuntament de Tordera, a través del Casal de Joves i amb el suport de l’associació de músics La Pua han organitzat aquest concurs de grups locals amb la voluntat de potenciar, promocionar i donar suport als grups de música locals, que tinguin alguna vinculació amb el municipi torderenc.

Dels treballs que s’han presentat al concurs, s’ha escollit dos grups com a guanyadors: els palafollencs Liar Desire i Dosenburg. Com a premi, els dos conjunts s’enduran 350€ i també faran una actuació en directe de manera gratuïta en els actes de festa major de Tordera, els dies 14 i 22 d’agost.

Al concurs s’hi podien presentar els grups de qualsevol estil musical, sempre que aquests estiguessin vinculats a Tordera ja sigui algun dels seus membres estigui empadronat al municipi, bé perquè hi tinguin el local d’assaig.

Per participar al concurs s’havia d’enregistrar dos temes del grup en format MP3 o vídeo i, juntament amb la fitxa del grup, enviar-ho al casal de joves.

El jurat ha valorat  especialment la qualitat musical, l’originalitat i que la música estigués relacionada amb la Festa Major.

El grup palafollenc ja ha estat l’encarregat d’obrir, aquest estiu, l’escenari de concerts joves de festa major de Blanes, l’Ensorra’t, i també obrirà pas a la festa major de Malgrat, el proper dijous 13 d’agost, quan compartiran escenari amb Berri Txarrak i Juantxo Skalari i la Rude Band.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics