URGENT

Dissabte torna la festa dels 80 a Palafolls

Compartiu aquesta història

Els amants de la música dels 80 trobaran de nou el seu petit paradís aquest cap de setmana a la plaça de Poppi, on la Comissió de Reis i Carnestoltes prepara de nou una gran festa ambientada en aquesta dècada tan emblemàtica, que va deixar himnes musicals que grans i petits encara recorden.

La d’enguany és la novena edició de la festa, més que consolidada al nostre municipi i la celebració de referència als pobles del voltant, ja que s’espera de nou una gran participació tan de gent del poble com de fora.

Una vegada més la sessió anirà a càrrec dels Slum DJ’s, començarà a 2/4 d’11 de la nit i oferirà cinc hores i mitja música dels 80 ininterrumpudament.

Com cada any, l’entrada al recinte és  gratuïta, i també hi haurà servei de bar. La Megafesta dels 80 és un esdeveniment organitzat per la comissió de reis, amb el suport de l’Ajuntament de PLF, el Café de PLF i aquesta emissora.  La festa dels anys 80 dóna el tret de sortida a les activitats programades al nostre municipi pel mes d’agost, i entre les quals hi ha previstes les festes de Santa Maria, amb un dinar popular, festa de l’escuma i disco mòbil pel 15 d’agost, i les de Sant Genís, que seran a finals de mes, i inclouran un espectacle de màgia, xocolatada, sopar popular, música en viu, entre altres activitats previstes.

Abans de tot això, aquest dissabte a la Plaça Poppi, a partir de 2/4 d’11 de la nit, la Megafesta dels 80.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics