Dissabte torna la festa dels 80 a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els amants de la música dels 80 trobaran de nou el seu petit paradís aquest cap de setmana a la plaça de Poppi, on la Comissió de Reis i Carnestoltes prepara de nou una gran festa ambientada en aquesta dècada tan emblemàtica, que va deixar himnes musicals que grans i petits encara recorden.

La d’enguany és la novena edició de la festa, més que consolidada al nostre municipi i la celebració de referència als pobles del voltant, ja que s’espera de nou una gran participació tan de gent del poble com de fora.

Una vegada més la sessió anirà a càrrec dels Slum DJ’s, començarà a 2/4 d’11 de la nit i oferirà cinc hores i mitja música dels 80 ininterrumpudament.

Com cada any, l’entrada al recinte és  gratuïta, i també hi haurà servei de bar. La Megafesta dels 80 és un esdeveniment organitzat per la comissió de reis, amb el suport de l’Ajuntament de PLF, el Café de PLF i aquesta emissora.  La festa dels anys 80 dóna el tret de sortida a les activitats programades al nostre municipi pel mes d’agost, i entre les quals hi ha previstes les festes de Santa Maria, amb un dinar popular, festa de l’escuma i disco mòbil pel 15 d’agost, i les de Sant Genís, que seran a finals de mes, i inclouran un espectacle de màgia, xocolatada, sopar popular, música en viu, entre altres activitats previstes.

Abans de tot això, aquest dissabte a la Plaça Poppi, a partir de 2/4 d’11 de la nit, la Megafesta dels 80.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics