URGENT

Els participants del Juliol Jove de Malgrat promocionen la Festa Major

Compartiu aquesta història

Els tres joves que han participat del taller d’audiovisuals han gravat 6 vídeos de curta durada, uns dos minuts aproximadament, que s’aniran publicant fins que la celebració de la Festa Major de Sant Roc doni el tret de sortida, el proper 7 d’agost.

La Rita Garcia, de 21 anys, en Cesc Hernández i en Pau Capo, de 15, han donat vida en Punk i la Punky, dos capgrossos que mica en mica, aniran fent cinc cèntims de la programació d’activitats prevista al municipi veí. La primera peça ja es pot trobar per Internet i presenta la xeringada i el concurs de pintura, que es duran a terme el mateix dia.

En total hi ha set vídeos, ja que l’últim de tots és un recull de totes les altres càpsules i els crèdits de la gravació, amb un final sorpresa, que es donarà a conèixer divendres vinent. Mentrestant, es poden anar veient de forma individual a través de les xarxes socials de l’ajuntament de Malgrat de Mar, Facebook, Twitter, Instagram i Youtube.

Els tres participants del taller de vídeo han coincidit en que l’experiència ha estat molt divertida i que els ha servit per conèixer el món de l’audiovisual. Per la seva banda el tutor del taller, l’especialista malgratenc en multimèdia Òscar Xavier Gómez, ha explicat que el taller ha estat gratificant i els alumnes s’ho han passat molt bé a l’hora que han après els fonaments de la gravació i l’edició de vídeo.

Per als més tradicionals, el programa de festes sencer es pot consultar a través de la pàgina web de l’ajuntament de Malgrat.

 

Foto de portada: Ajuntament de Malgrat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics