La protectora de PLF prepara un curs d’educació canina en positiu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A dia d’avui només queden places per participar-hi sense gos, ja que les altres s’han exhaurit.

El curs es durà a terme el proper dissabte 8 d’agost, de 6 de la tarda a 8 del vespre, i es farà al Molí d’en Puigvert. Entre altres temes que s’hi tractaran, hi ha una explicació de què és l’educació canina en positiu i quin és el seu funcionament, així com també es donaran quatre pinzellades per crear un bon vincle amb els nostres gossos. Aquests coneixements els impartirà l’educadora canina Mari Montero, que col·labora amb la Protectora palafollenca i amb altres entitats, com ara Sos Golden.11145036_10206158128745217_6797940063685526696_o

L’organització ha donat alguns consells als participants que portaran el seu gos al taller, com ara, deixar-lo a casa si és femella i està en zel. Si es tracta d’un cadell, cal que porti posada la 2ª vacuna per participar-hi, i si té por a les persones o a altres gossos, convé comentar-ho abans d’assistir al curs. Com que es tracta d’un taller d’educació en positiu, es demana no portar els animals amb collars de punxes, d’ofec o elèctrics.

La recaptació d’aquesta activitat anirà íntegrament destinada als animals de la protectora, que sovint necessiten tractaments sanitaris o menjar, entre altres. Per inscriure’s al curs, que té un preu de 20€, cal enviar un correu electrònic a l’adreça amicsdelsanimalspalafolls@gmail.com.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics