Denuncien el tancament de 12 llits a l’Hospital Comarcal de Blanes

Manifestació davant de l'Hospital al 2011. Foto: ACN
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La reordenació que s’ha dut a terme recentment a l’Hospital Comarcal de Blanes ha provocat novament les protestes del comitè de treballadors. A través d’un comunicat, denuncien els greuges que suposa el tancament de 12 llits a la planta de traumatologia i subratllen que no se’ls ha donat cap tipus d’explicació sobre la decisió de tancar-los

El comitè diu que la planta no pot assumir el flux de malalts que cobreix la zona. És per això que es veuen obligats a ingressar-los en llits incòmodes durant dies en la zona del servei d’urgències. Tot plegat provoca el col·lapse del servei ja que durant l’estiu es triplica o quadruplica l’assistència a persones ateses degut a l’afluència de turistes.

Finalment, el comitè de treballadors assenyala que no es pot seguir amb aquesta situació més temps, que va en detriment de la qualitat assistencial, seriositat, i reputació que s’ofereix a l’hospital.

Manifestació davant de l'Hospital al 2011. Foto: ACN
Manifestació davant de l’Hospital al 2011. Foto: ACN

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics