Blanes recull més de 7 mil euros per a la investigació del càncer

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Al llarg de tot aquest passat cap de setmana, 94 persones han fet de voluntaris durant la campanya que s’ha dut a terme a Blanes amb l’objectiu de recollir diners per a la investigació de la malaltia del càncer. Una campanya de col·lecta a través de la qual s’ha recollit més de 7 mil euros.

Rosa Riba, coordinadora a Blanes de l’Associació Catalunya Contra el Càncer, entitat organitzadora, ha expressat la seva satisfacció, recordant un cop més que els diners recollits es destinaran a projectes d’investigació, que són un total de 160 i es desenvolupen en 46 centres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics