Malgrat de Mar es prepara per rebre Barrakes 2015

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A principis d’aquesta setmana ha començat el muntatge de la infraestructura que ha d’acollir la vuitena edició del festival musical Barrakes 2015. Un acte inclòs a la Festa Major que s’està celebrant aquest mes d’agost a Malgrat de Mar. El cartell de l’edició d’enguany presenta formacions com Berri Txarrak, Juantxo Skalari, el palafollencs Liar Desire i Rude Band. Això pel que fa a dijous. De cara a divendres dia 14 actuaran els grups El Veïnat, Ebri Knight i els Tapeo Sound System.  El festival musical tancarà amb la ja habitual Summer Moguda.

Assenyalar que 8 són les entitats locals que es desplegaran a les barraques ubicades al recinte, les pistes d’atletisme de l’avinguda de la Pomereda. Entre elles El Rovell i Adiam, que es presenten com a novetat.

CHJbbcGWcAEc8TP

Tot i que es tracta d’una activitat consolidada, any rere any des de l’organització es busca aportar com a mínim noves idees.

Barrakes Malgrat compte amb un pressupost aproximat de 57 mil euros, 40 dels quals els aporta el consistori malgratenc i la resta la mateixa entitat organitzadora.


Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics