Una vintena de palafollencs, candidats de Junts pel Sí

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un total de 22 persones de Palafolls ja s’han inscrit com a candidats i candidates de la llista Junts Pel Sí a les eleccions del parlament de Catalunya, uns comicis que s’han de celebrar el pròxim dia 27 de setembre.

D’aquests, destaquen noms com el cap de llista de CiU a les passades eleccions municipals a Palafolls, Josep Maria Botella. També hi trobem integrants d’Esquerra Republicana i persones que formen part del gruix de la societat cultural palafollenca.

En l’actualitat, la llista de Junts Pel Sí aplega més de 32 mil candidats.

Pel que fa a la candidatura Catalunya Sí Que Es Pot, esmentar que el blanenc Joan Salmerón, regidor i portaveu d’Esquerra Unida a l’Ajuntament de Blanes, ocuparà la posició número 3 per Girona de la candidatura que encapçala Lluís Rabell.

Relacionat amb tot això, apuntar que des d’aquest dilluns és en marxa el procés d’exposició pública del cens i de rectificació de les dades per a les eleccions al Parlament de Catalunya. Aquestes dades estaran exposades als ajuntaments i consolats fins al pròxim 17 d’agost. Es podran presentar les reclamacions per modificar les dades i també es podran presentar reclamacions sobre inclusió o exclusió del cens.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics