La previsió de pluja obliga a ajornar alguns actes previstos per aquest cap de setmana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La previsió meteorològica indica que per aquesta tarda-vespre es preveu l’entrada d’un nou front que podria portar xàfecs intensos. És per això, que diversos municipis s’han afanyat a ajornar algunes de les activitats que s’havia previst realitzar a l’aire lliure.

És el cas de Blanes. la sessió del cicle “Docus a la fresca” titulada “Determinants de la Salut, el Negoci de la Vida” i que s’havia de dur a terme aquest divendres s’ha posposat fins el dia 21 d’agost. És a dir, el pròxim cap de setmana.

A Calella, els Companys i Simpatitzants de Plaça Catalunya també han volgut curar-se en salut i han decidit  suspendre la revetlla prevista per aquest divendres dia 14 d’agost a la nit davant la previsió de pluges. segons comunica l’entitat, es farà el dia 28 d’agost.

Pel que fa a Malgrat de Mar, avui se celebra la segona nit del festival musical Barraques. Fonts municipals han assegurat que, tot i la previsió de pluges, la voluntat de l’organització és la de no aturar els concerts d’aquest divendres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics