Taller de danses locals a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Recuperar una tradició centenària. En poques paraules aquest és un dels objectius principals de l’entitat Vivelles de Sant Genís de Palafolls. I és que l’associació ha posat en marxa un any més els tallers dedicats a l’aprenentatge de balls locals.

Xavier Salicrú, membre de Vivelles, ha explicat que aquesta és una experiència que agrada i molt a qui participa.

Els tallers de balls locals es realitzaran a l’antiga escola de Sant Genís dilluns 17 d’agost i dijous dia 20. Entre les danses que s’ensenyaran hi trobem el Contrapàs, una dansa que es ballava a mitjans del segle XIX, el Ball de Patatuf i, per últim, el ball de l’Espolsada, un ball de temps de Carnestoltes que havia estat molt estès pel Pla del Llobregat, el Maresme i el Vallès.

Xavier Salicrú, després de fer una crida a tothom a participar dels tallers ha recordat que la proposta dels tallers donarà pas el 22 d’agost a la celebració de la Festa del Contrapàs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics