La pluja obliga a cancel·lar gran part dels actes festius a Palafolls i rodalies

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Precisament aquesta pluja va fer la guitza –i força- als actes programats per el passat cap de setmana. D’entrada, l’ajuntament de Palafolls ja va anunciar que quedaven aplaçats els actes de celebració de la festa major del barri Santa Maria.

CMYu64vWEAE33uH
Així van quedar les pistes d’atletisme de Malgrat. Foto Twitter Ajuntament de Malgrat

La festa major de Sant Roc a Malgrat de Mar també ha quedat deslluïda pel diluvi dels darrers dies. La majoria d’actes de divendres i dissabte van ser suspesos, aplaçats o reubicats. Un dels actes que es preveia dels més participatius, la cursa del Miner de Ferro, va quedar suspesa el mateix dissabte a la tarda, i poca estona després, l’ajuntament informava que les barraques tampoc es farien. Els gairebé 50 litres per metre quadrat que van caure divendres i els 40 de dissabte van deixar impracticables dels pistes d’atletisme del municipi, on es celebra la festa jove.

La 21a edició de la Fira del Disc de dissabte tampoc es va poder dur a terme, ni els tallers de castells per la mainada que s’havia de fer divendres. Actes que sí es van poder realitzar, la proclamació d’Irina Carnicero i Quim Santarén com a pubilla i hereu de la població, que recupera aquesta tradició anys després de no fer-la.

La pluja va respectar la festa dels empestats, que fins a quarts de set no va decidir-se a tirar endavant tot i l’amenaça de pluja.

Santa Susanna tampoc va poder cloure com esperava la seva festa major, ja que el concert amb el grup Apache va quedar igualment anul·lat per les condicions meteorològiques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics