L’ajuntament de Malgrat vol saber què pensen els ciutadans de la Festa Major

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori malgratenc ha posat a disposició de la ciutadania una formulari de valoració de la festa major de Sant Roc, que es va donar per finalitzada aquest dilluns amb la celebració de la Milla Urbana i la Gimcana nocturna, que havia quedat aplaçada pels diversos episodis de pluges intenses.

Segons informa la regidoria de cultura, aquest divendres s’ha posat en marxa un procés participatiu per tal que els ciutadans puguin fer arribar a l’ajuntament la seva opinió sobre la festa d’enguany.

El formulari, vetat als menors de 14 anys, recull dades genèriques com ara l’edat i el gènere de l’enquestat, i de seguida dóna via lliure per respondre. La primera pregunta és “quins actes de festa major t’han agradat més?”, i a continuació pregunta si s’ha trobat a faltar alguna activitat, donant quatre opcions a escollir: esportives, infantils, d’arts escèniques o per la gent gran.

L’ajuntament també vol saber quin format de barraques satisfà més els desigs dels malgratencs, diferenciant entre els concerts de grups musicals i la Summer Moguda, que va aplegar, segons l’organització, més de 5.000 persones a les pistes d’atletisme.

D’altra banda el formulari insinua que l’any que ve podrien es podria instaurar una nova activitat, les “barraques infantils”, com ja es fa en altres municipis, com ara el nostre. De fet, les barrakes  infantils a Palafolls seran el proper el dissabte 12 de setembre i portaran el conegut grup La Tresca i la Verdesca.

El formulari, que neix amb la voluntat de millorar la festa de cara a l’any vinent, es pot trobar en versió paper a l’Ajuntament, el Centre Cívic, la Biblioteca La Cooperativa i l’Arxiu Municipal, i també a internet. El procés de recollida d’opinions finalitzarà el proper 4 de setembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics