El palafollenc Óscar Bermán, número 24 de la llista de Garcia Albiol

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Partit Popular ha donat a conèixer els noms que conformen la llista electoral de cara a les eleccions autonòmiques a Catalunya pel 27 de setembre. La llista, encapçalada  per l’exalcalde de Badalona, Xavier García Albiol, compta amb la presència del regidor palafollenc Óscar Bermán, que ocuparà el número 24 d’aquesta llista a Barcelona, conformada per 85 noms. Serà el representant de la comarca del Maresme amb una posició més avançada.

Bermán ha valorat molt positivament la seva inclusió a la llista com a candidat.

Ara fa uns mesos Bermán reclamava al seu partit que fes un exercici d’autocrítica, en referència als mals resultat obtinguts a les eleccions municipals, i apostava també per la regeneració al capdavant de les files del partit a nivell autonòmic. Segons el regidor palafollenc aquest procés s’ha iniciat amb la designació d’Albiol com a cap de llista de la formació popular. Segons Bermán, és un candidat encertat.

Per Bermán, parlar de regeneració és també parlar de “persones valentes”, donada la decadència política que viuen, segons ell, tots els partits del panorama general. En aquest sentit ha destacat que dels 10 primers noms de la seva llista, hi ha fins a 6 cares noves.

Fet aquest primer pas, Bermán assegura que el següent passa per proclamar García Albiol com a nou president de la Generalitat.

La llista del PPC estarà tancada simbòlicament per Alicia Sánchez Camacho, presidenta del partit català.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics