URGENT

Un centenar de fotografies participen al concurs fotogràfic de la Festa Major de Blanes

Compartiu aquesta història

La principal novetat del concurs d’enguany ha estat la creació d’una nova categoria, la de correfocs, que s’afegeix a les ja existents: focs d’artifici i activitats de festa major.

correfoc_premi
Foto guanyadora de la categoria ‘Correfocs’. Foto Joan Membrives

El reconeixement per aquesta última categoria va ser pel torderenc Narcís Vila, amb la fotografia titulada “Ball, dones, gegant”. El palafollenc Joan Membrives ha quedat finalista amb la fotografia “Autos de xoc”.

Membrives, que també ha quedat finalista en la categoria de Focs Artificials, s’ha endut el premi a la millor fotografia en la nova categoria de correfocs, amb la imatge “Bufadors a l’església”.

En totes tres categories el primer premi està dotat amb 150 €, mentre que els dos treballs finalistes es guardonen amb 75 € cadascun d’ells. En aquesta 21a edició, el concurs ha comptat amb la participació d’un total de 30 autors, que han presentat 108 treballs, dos autors i sis treballs més que en l’anterior edició. D’aquest total, quatre obres van haver de ser desqualificades perquè no s’ajustaven a la normativa.

La categoria que ha comptat amb una participació més elevada ha estat la de Focs d’Artifici, amb un total de 69 obres presentades. Per la seva banda, la nova secció on concorrien instantànies del correfoc ha comptat amb 23 treballs i, per últim, en activitats de Festa Major, n’hi ha hagut 14.

El lliurament de premis, que es va fer coincidint amb la Festa Major Petita, la va encapçalar l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, acompanyat del president de l’AFIC, Domingo Fernández.

 

Foto de portada: Ajuntament de Blanes

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics