URGENT

L’ajuntament de Malgrat subvenciona els llibres escolars de 325 infants

Compartiu aquesta història

En total el consistori malgratenc invertirà poc més de 30.600€ per ajudar les famílies en l’adquisició dels llibres de text en els cicles de l’educació obligatòria, és a dir infantil, primària i secundària.

Aquestes ajudes seran, com a màxim de 70 en el primers dos casos, i de 120€ si són per comprar els llibres dels cursos de secundària.

De les 389 sol·licituds presentades enguany, 325 s’han resolt favorablement. De les 64 que han quedat excloses del programa d’ajudes, 55 són peticions que no reuneixen els requisits necessaris, 6 d’elles no van presentar la documentació reclamada per accedir a l’ajut, i 3 més s’han donat de baixa del padró municipal durant el procés de resolució.

Fonts municipals expliquen que des de la regidoria d’Acció Social i Ciutadania es vol afavorir la igualtat d’oportunitats i donar un cop de mà a les famílies que més ho necessitin. També s’exposa que l’ajuntament ha rebut una subvenció econòmica de la Diputació de Barcelona, gràcies a la qual s’ha pogut destinar més diners a la compra de llibres per famílies amb ingressos baixos. La regidora Raquel Martín ha assegurat que per primera vegada s’han atorgat un 90% del cost dels llibres a 25 infants.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics