URGENT

L’Ajuntament considera que fa un favor als organitzadors anul·lant la marxa de torxes

Compartiu aquesta història

L’associació La Roda, vinculada a ERC, ha expressat a través de les xarxes socials la seva voluntat de dur a terme la marxa de torxes tot i la prohibició de l’ajuntament, que ha denegat el permís a l’activitat a través d’un decret d’alcaldia.

L’alcalde de Palafolls, el socialista Valentí Agustí, considera que l’equip de govern fa un favor als organitzadors anul·lant l’acte, ja que no creu que sumin gaire simpaties amb aquesta marxa.

Agustí ha assegurat que l’Ajuntament haurà d’actuar, dins els camins legals, en cas que la marxa es dugui a terme el proper 10 de setembre tal i com estava previst.

Tot i això, Valentí Agustí s’ha mostrat molt convençut de que no caldrà cap mena d’actuació perquè creu que els organitzadors entraran en raó i no duran a terme la polèmica marxa, la revetlla de la Diada Nacional de Catalunya.

Per la seva banda, el grup municipal d’ERC ha donat tot el seu suport a La Roda a través d’un comunicat que han publicat a la seva pàgina web. En l’escrit, reivindiquen la marxa de torxes com un esdeveniment cultural i lúdic ben arrelat als municipis catalans, versió enfrontada a la de l’ajuntament, que assegura que la marxa de l’any passat va generar malestar entre alguns veïns, que no són partidaris de la independència.

Aquest 2015 municipis com Santa Susanna, Pineda de Mar, Lloret i Calella sí duran a terme les seves marxes de torxes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics