Malgrat de Mar es mobilitza per la Diada Nacional de Catalunya

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A diferència de com havia encarat la Diada Nacional de Catalunya en els darrers temps a la localitat veïna, amb un to molt més sobri, enguany s’està preparant una gran festa que comptarà amb la participació d’una trentena d’entitats i associacions locals.

Entre elles, hi haurà representades tres associacions de veïns, sis entitats esportives i altres de caire social i cultural, a banda de la presència de les seccions locals dels partits polítics.

Totes elles participaran de l’ofrena floral, que donarà el tret de sortida a les 11 del matí des del Carrer del Carme i fins a Can Campassol, encapçalada per la colla de Geganters i el grup de percussió de la colla de diables local, els Ratpenats Infernals. Poc abans de les 12 està programada la lectura del manifest elaborat per Òmnium Cultural, i l’acte es clourà amb la cantada final per part dels assistents.

La jornada festiva i commemorativa començarà però a les 10 del matí amb la cantada de dues cançons per part de la coral Atzavara. El grup de poesia de la Biblioteca farà una lectura de poesia i a continuació dues cançons més, en aquest cas, del Cor Jove Contrapunt.

Arribats a aquest punt serà el consistori malgratenc qui pronunciarà unes paraules en motiu de l’11 de setembre, i després s’hissarà la Senyera. Els castellers de l’alt Maresme també tindran presència en aquest acte amb l’aixecada d’un pilar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics