Blanes vol promocionar el veïnat de La Plantera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Potenciar l’interès comercial dels blanencs al veïnat. Aquest és l’objectiu que l’Associació de Veïns de la Plantera va marcar-se com a prioritari ara fa poc més d’un any, quan es va decidir posar en marxa un nou mercat ambulant de teixits i productes els dissabtes al matí.

Amb aquesta iniciativa plenament consolidada, l’associació veïnal segueix apuntant en la mateixa direcció i, amb la col·laboració del consistori municipal, engegaran una prova pilot amb un nou mercat, ara de segona mà, els diumenge al matí.

Per ara es durà a terme de manera mensual, i l’organitza un col·lectiu que es dedica precisament a muntar mercats d’aquestes característiques. El nou mercat, que s’estrenarà aquest diumenge, ja té nom, “La Ganga”, i tindrà una vintena de parades que s’ubicaran a l’Avinguda de Catalunya.

El Mercat d’Objectes de Segona Mà estarà gestionat per l’Associació de Veïns de La Plantera i, per aquest motiu, l’entitat es farà responsable tant de la neteja de l’espai com de la seva vigilància i control. Durant els darrers anys, en aquest barri ja es va fer una anterior experiència de mercat no sedentari diumenge al matí en dues ocasions. Es tractava del Mercat de l’Intercanvi, que es va realitzar amb caràcter itinerant en diversos indrets del municipi, i que no es va acabar implantant de manera definitiva.

Actualment a Catalunya hi ha 68 mercats no sedentaris de venda d’objectes de segona mà registrats, repartits en 34 poblacions.
 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics