Comencen els preparatius per la tornada a l’escola dels nens i nenes palafollencs

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Encara falten dues setmanes perquè es posi en marxa el curs escolar 2015-2016, però les escoles palafollenques ja s’hi han posat a treballar.

En el cas del centre Les Ferreries, la recollida dels llibres de text comença aquest dimecres i s’allargarà fins dijous. Per facilitar la recollida i evitar embussos i esperes innecessàries, l’escola ha estipulat un ordre alfabètic en funció del primer cognom de l’alumne.

D’aquesta manera, dimecres al matí podran passar a buscar el seu material aquells qui el seu cognom comenci amb les lletres M, N, Ñ, O, P, Q i R. A la tarda ho hauran de fer els que van de la S fins la Z. Dijous al matí es repartirà novament en dos torns. Al matí, de la A a la F i a la tarda, de la G a la L.

L’endemà de tot plegat, divendres a les 5 de la tarda, hi ha prevista la reunió de pares dels alumnes que cursaran P3 al centre Les Ferreries, un total de 45 si no hi ha hagut canvis d’última hora en el procés de matriculació.

L’escola Mas Prats, per la seva banda, només repartirà els llibres el 3 de setembre, de manera ininterrumpuda de 10 del matí a 6 de la tarda. Els llibres es vendran als pares que paguin la quota de l’AMPA, de 20€.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics