URGENT

El Teatre Clavé de Tordera posa en marxa la venda d’entrades

Compartiu aquesta història

Des d’aquest dimarts ja es poden aconseguir les entrades i els abonaments de temporada per la programació de tardor a les instal·lacions culturals torderenques. Entre els mesos de setembre i desembre el teatre fa una dotzena de propostes, entre les quals destaquen l’adaptació teatral del clàssic català “Terra Baixa”, protagonitza per l’actor Lluís Homar, qui encarna tots els personatges de l’obra de Guimerà.

També es presenta com un dels plats forts de la temporada el “Temps” de Quim Masferrer, de Teatre de Guerrilla, que presenta un home a qui acaben de comunicar que només li queden 90 minuts de vida.

Un altre dels cicles més cuidats és l’infantil, que inclourà l’estrena de dues produccions pròpies: “Concertino”, que vol apropar als més menuts de la casa la musicalitat i l’estil del Barroc i “Oh, que bonic és Panamà”, una adaptació del conte homònim de Janosch que narra el viatge d’un ós i un tigre cap a Panamà.

En aquest sentit també s’hi podrà veure l’espectacle “Wanikan”, una proposta de dansa inclosa dins el festival El Més petit de Tots, dedicat especialment a la franja d’edat dels 0 als 5 anys.

La programació de tardor també inclou la representació de “PALS”, un espectacle estrenat al festival Grec de Barcelona aquest estiu, però que va gestar part del procés creatiu a Tordera, en una residència artística potenciada pel teatre municipal.

En l’àmbit musical destaquen els concerts del cantaor Víctor Palacios i el concert de música acusmàtica a càrrec de Medín Peirón, que anirà acompanyat d’un tast de cerveses.

 

Abonaments disponibles per la temporada de tardor.
Abonaments disponibles per la temporada de tardor.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics