URGENT

Detingut un veí de Pineda per dos robatoris a domicilis de Malgrat de Mar

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació d’Arenys de Mar van detenir el passat 26 d’agost un home de 47 anys, originari d’Europa de l’est i veí de Pineda de Mar com a presumpte autor de dos robatoris amb força a Malgrat de Mar.

La investigació es va iniciar el dia 11 d’agost quan es va tenir coneixement que un home havia comès dos robatoris a domicilis de la localitat de Malgrat de Mar. El primer robatori no es va poder consumar perquè el presumpte autor va fugir corrents del lloc en veure’s sorprès per uns veïns just en el moment que acabava de manipular i inutilitzar el pany de la porta i es disposava a accedir-hi.

Tampoc va poder perpetrar el segon robatori. En primer lloc va accedir a l’habitatge amb la seva propietària a l’interior, i sense que aquesta se n’adonés, li va sostreure les claus. Més tard hi va tornar per rematar la feina amb tranquil·litat, però va haver de fugir novament quan la propietària el va descobrir.

Dies més tard es va localitzar el presumpte autor, que en el moment de la detenció Ndp-050-RID-Malgrat-de-Marduia al damunt un maletí amb tot tipus d’estris i eines freqüentment utilitzades per cometre robatoris.

Així mateix el detingut portava un seguit d’objectes que podrien haver estat sostrets en d’altres fets motiu pel qual la investigació continua oberta ja que no es descarta que se’l puguin imputar més robatoris.

El detingut feia servir dues identitats diferents, una txeca i una altra georgiana i ja li constaven fets delictius similars.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics