Cap de setmana de gegants i puntaires previ a la Festa Major

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
dina3-4-cartellvii-trobada-gg-s-plf-2015web
Cartell promocional de la trobada gegantera.

Dissabte els gegants serà protagonistes al nostre municipi. La Colla palafollenca organitza la setena edició de la trobada, en la qual hi participaran gairebé una desena de colles. Les activitats començaran de bon matí, amb la diada festiva dirigida als més petits que podran fer diversos tallers i activitats a la plaça del Fòrum Palatiolo.

A dos quarts d’una està prevista la cercavila de gegantons i capgrossos, i la plantada de gegants serà a les 5 de la tarda, també al Fòrum Palatiolo.

Entre les colles convidades hi ha les de Pineda de Mar, Banyoles, Navarcles, Palau de Plegamans, Palau i Solità, Pallejà, Peralada i Flaçà. La cercavila començarà a 2/4 de 7 de la tarda i recorrerà diversos carrers de la població i la festa gegantera es clourà, a les 8, amb els balls finals i els actes protocol·laris.

El diumenge 6 de setembre la Colla de Puntaires de Palafolls agafarà el relleu a la Colla Gegantera i celebrarà la 24a edició de la seva trobada. A partir de les 10 h i fins les 13 h, la plaça Joaquim Ruyra acollirà els treballs manuals de les colles convidades, aplegant fins a una 80ª de participants que treballaran durant 3 hores al carrer.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics