Ràdio Palafolls prepara la programació especial de Festa Major

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El proper dilluns Palafolls encetarà els actes de festa major, amb el tradicional pregó de festes. Ràdio Palafolls prepara una programació especial per divendres, dissabte i diumenge, els tres dies de més activitat a casa nostra.

Així, entre les 5 de la tarda i les 8 del vespre podreu conèixer de primera mà què passa a Palafolls a través d’una àmplia cobertura amb connexions en directe dels actes previstos, amb cròniques i entrevistes als protagonistes de la festa.

Ens podreu escoltar a través de les ones, al 107.7, i també a través d’internet.

Alguns dels actes que recorrerem el directe: els preparatius pels concerts de l’Alterfesta de divendres, el comiat i la proclamació del pubillatge, els preparatius del correfoc del dissabte i la gimcana popular i el lliurament de premis de l’assassí de la safanòria de diumenge.

Per tot això, la setmana que ve s’aturen temporalment els Serveis Informatius de Ràdio Palafolls, que reprendran la seva emissió el proper 14 de setembre, un cop acabada la festa major i coincidint amb l’inici del curs escolar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics