Crida castellera per fer la pinya del 9d6 dels Maduixots

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Colla castellera de l’Alt Maresme, els Maduixots, s’han proposat carregar el proper cap de setmana l’únic castell de 6 pisos que encara no han pogut bastir: el 9de6. Es tracta d’un castell molt complex, ja que calen més de 130 persones per formar la pinya, el tronc i els poms de dalt. És la 1ª vegada que els maduixots intentaran carregar aquest complex castell.

Per aquest motiu la colla ha engegat una campanya en busca del suport de la gent, tan el dia que està prevista la diada castellera, el 19 de setembre com en l’assaig previ que faran divendres a l’escola Sant Jordi de Pineda, on hi haurà, com a reclam, botifarrada i samarreta gratuïta per tothom.

Entre altres castells intentaran  portar a la plaça calellenca algun dels seus castells de 7, que enguany, tan sols han pogut carregar,  el juliol a Malgrat i a l’agost a santa Susanna). La Diada a més a més, presenta un cartell molt atractiu amb l’oportunitat de veure castells de 9 pisos per part dels Minyons de Terrassa i castells de 8 pisos per part dels Xics de Granollers.

Aquest diumenge els Maduixots van participar als actes de festa major del nostre municipi, on van fer un P4, 4d6a, 5d6, 2d6, P5, triple P4 al balcó.

 

Foto de portada: @avpalafolls

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics