1.500 estudiants comencen el curs als centres de primària i secundària de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de 80 dies de festa els estudiants tornen avui a les aules i a les rutines habituals del curs escolar. Un curs que a PLF s’inicia amb un nombre molt similar d’estudiants respecte fa un any. En total  prop d’un miler d’alumnes avui reprenen les classes en els diferents centres escolars del municipi.

Al Mas Prats avui han començat les classes 466 alumnes, una 30a menys que el curs passat. La directora del centre explica que comença un any ple d’il·lusió i destaca que la majoria de mestres repeteixen respecte l’any passat, perquè volen continuar al centre, cosa que ajuda a consolidar la plantilla docent.

A les Ferreries avui han tornat a les aules 520 alumnes, més o menys els mateixos que l’any passat. El curs comença amb normalitat, però amb la manca d’un mestre de música. Una plaça que caldrà cobrir en els propers dies. Ho explica la cap d’estudis de Les Ferreries, Núria Vidal, que també destaca la  consolidació de l’equip de mestres.

On sí creix el nombre d’estudiants és a l’Institut Font del Ferro. Ara com ara ja hi ha al voltant dels 500, tot i que encara hi ha matrícules d’estudiants de batxillerat. Són una 20a més que l’any passat, cosa que també obliga a ampliar els professors fins als 47.

La nova llei d’ensenyament ja s’implanta a l’ensenyament secundari. Això implica noves assignatures pels estudiants de 1r i 3r d’ESO amb el conseqüent canvi de currículums i de llibres de text. Ho ha explicat Montse Casado coordinadora pedagògica de l’IES de PLF.

En total, entre les dues escoles de primària i el centre de secundària, avui han començat classe 1500 alumnes a PLF

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics