La pluja acaba respectant la Festa Major de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tot i que l’amenaça va ser constant cada dia, l’escassa precipitació no va obligar a suspendre cap de les activitats previstes, tot i que sí a canviar algunes d’elles d’ubicació. És el cas dissabte de la proclamació de la Pubilla i l’Hereu de PLF, prevista per dissabte a la tarda, justament el dia que més va ploure. Una precipitació, però que va parar pels volts de les 9 del vespre i que no va afectar als sopars a la fresca, que es van poder fer cada dia amb normalitat, inclòs ahir, quan només van obrir alguna de les casetes.

Els balls de nit  també es van canviar d’emplaçament per l’amenaça de pluja, i es van fer des del primer dia dins el Palauet de PLF.

Enguany la Festa Major ha durat 7 dies des de dilluns passat amb el pregó i fins ahir diumenge que es tancava amb l’últim dels sopars a la fresca.

La regidora de Cultura i Festes, Montserrat Rovira, valora molt positivament l’última edició de la Festa Major i en destaca la participació de la ciutadania que s’ha bolcat en la majoria d’activitats.

El consistori també ha pres nota dels errors i dels factors millorables i ja estudia novetats de cara al proper any. Un dels aspectes que destaca Rovira és la possibilitat d’introduir novetats en la programació musical de la propera edició de la Festa Major.

Les activitats que més participants i públic van aglutinar van ser un any més el pregó, ambientat en el musical de Mecano, “Hoy no me puedo levantar” i els sopars a la fresca, que de nou va reunir milers de persones en les 4 nits que van estar actius.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics