L’Amateur suma 4 dels 6 punts possibles a l’inici del campionat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
fewbkjdfesw
Inici del partit, dissabte a la tarda

Després d’un primer empat a Sarrià de Ter, dissabte al vespre l’amateur va aconseguir la primera victòria des que és a la 2a catalana. A més va ser una triple alegria. D’entrada per ser una victòria, la segona per ser davant la seva afició al Palastàdium i en Festa Major, i per últim per ser contra el Blanes, en el que és un dels derbis que viurà l’equip.

Cal sumar-hi a més que l’equip de Matas va ser capaç de remuntar  un 1 a 2 en contra.

De fet Massaguer va avançar els palafollencs als primers minuts del partit, en el que va ser el primer gol dels locals al municipal de PLF en aquesta nova categoria. Un gol, que Ràdio Palafolls va transmetre així.

El Blanes va remuntar  el gol inicial i a la mitja part es va arribar amb empat a 1 i amb el PLF sense entrenador a la banqueta després de l’expulsió de Matas al minut 25 per protestar. A la represa els blanencs van marcar el segon. Tot i això el PLF no va abaixar els braços i va acabar remuntant amb dos gols; un de Moha i l’últim de Loren al minut 75. Al final 3 a 2.

L’amateur suma 4 punts en dues jornades i és 7è a la classificació. La propera jornada jugaran a Besalú. Els Garrotxins són 10s amb  3 punts.

Com hem sentit RP va transmetre part del partit de dissabte i és que l’emissora transmetrà els principals partits de l’equip palafollenc que enguany estrena categoria. Ho farà segur en els derbis contra el Tordera i el Blanes i no es descarten més transmissions dels partits transcendentals de l’equip.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics