400 persones participen dels actes dedicats a Joaquim Ruyra

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Coincidint amb la celebració dels actes de la Diada Nacional de Catalunya, l’Ajuntament de Blanes s’ha bolcat en l’organització de tot un seguit d’actes dedicats a l’escriptor Joaquim Ruyra, que tot i que va néixer a Girona fa més de 150 anys, va passar gran part de la seva vida a Blanes.

Més de 400 persones s’han inscrit en les activitats de petit format que s’han fet aquests últims dies, i que va tenir com a acte central la presentació dissabte del llibre Joaquim Ruyra i els caputxins. La presentació es va fer ahir a la tarda, justament al mateix indret on es va ambientar aquest conte, al Convent de Blanes. No en va Ruyra va desenvolupar gran part de la seva obra, inspirant-se en el paisatge i en els vilatans de Blanes
Joaquim Ruyra i els caputxins fa una aproximació a la concepció religiosa de la vida que tenia l’escriptor, ja que inclou tres narracions breus que va dedicar a l’entorn caputxí.

Al mateix dissabte al matí es va fer la Ruta Literària Joaquim Ruyra. L’excepcionalitat rau en què ha estat la primera vegada que s’ha pogut fer l’itinerari marítim que va dissenyar Joana Muñoz com a treball de final de carrera. La ruta es va completar diumenge amb dues sessions més.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics