Ràdio Palafolls estrena la temporada radiofònica amb nova programació

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dilluns ha suposat per a molts la tornada a la normalitat, i a Ràdio Palafolls posem en marxa la nova temporada 2015/16 amb algunes novetats a la graella de programes.

Una d’elles és la incorporació del programa La Novetat, que s’emetrà els dilluns a les 2 del migdia.

El dimecres a les 10 de la nit s’estrena a Ràdio Palafolls l’Estira la Llengua, un programa que analitza l’actualitat de la llengua catalana en funció de com es parla a diferents indrets de la geografia catalana.

La darrera novetat en aquest espai és la creació de l’espai “Palafollencs”, el programa d’entrevistes personals on conversarem amb ciutadans i ciutadanes del nostre municipi i que es posarà en marxa properament.

D’altra banda, el programa cultural de RP, l’En Xarxa, s’estira un dia més i portarà l’actualitat cultural als nostres micròfons de dilluns a divendres. Les propostes, amb Jordi Pratsevalls, les podreu escoltar cada dia després de l’informatiu migdia.

Els Serveis informatius mantenen el format de butlletins horaris durant tot el dia i l’informatiu del migdia, programat a la 1, i l’informatiu nit, cada dia a partir de les 9.

Es mantenen a la graella el programa esportiu En Joc, els dilluns, el Per no dir res, els dimarts, el programa musical Sesión Aleatoria, els dijous i l’Estrenes dels divendres. Diumenge al matí, sardanes amb la Maria Fenoll i a migdia, es podrà escoltar l’In-diferent.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics