Nou contratemps en la rehabilitació del teatre municipal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tot i que la substitució de la coberta ja està finalitzada, els treballs de millora i rehanilitació del teatre no han finalitzat.  Un cop els pintors havien d’entrar per acabar de rematar les obres, s’han donat compte que alguna de les parets de l’equipament tenien problemes de filtracions d’aigua degut a la seva naturalesa calcària. Això feia que en dies de pluja l’aigua es filtrès pels murs, cosa que podria fer malbé les millores engegades.

Els responsables de l’obra, doncs han preferit actuar en aquestes parets, tornant a enguixar  els murs abans d’iniciar el procés de pintura definitiva de l’interior del teatre. Ho explica l’alcalde de PLF, Valentí Agustí.

Els treballs no s’haurien d’allargar més enllà del Nadal, tot i que no som gaire bons donant dates de finalització d’obres” Valentí Agustí, alcalde de PLF

El teatre es va tancar fa uns anys davant la necessitat de substituir el sistema de climatització i solucionar deficiències en el teulat. La coberta, d’uralita, es va haver de substituir sencera, retirant també el fals sostre que hi havia fins ara, deixant així visibles les encavallades.

Les obres de la coberta van començar a la primavera i han finalitzat fa uns dies.

Mentre es fa l’enguixat i la pintura dels murs del centre, es faran també, i paral.lelament, les obres de climatització i d’instal.lació dels nous llums leds. L’alcalde parla de finals d’any com a data de finalització de les obres.

La reforma del teatre compta amb diferents ajudes econòmiques d’altres administracions, com 200 mil€ de la diputació pel sostre o ajudes de la Generalitat per la il•luminació i la climatització.

Aquests treballs són els més importants en aquest equipament des de la seva construcció als anys 40 del segle passat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics