Aquest divendres torna la 3a Fira del Vehicle d’Ocasió de Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Per tercer any consecutiu l’espai escollit per l’organització és l’esplanada del costat de l’antic pavelló municipal d’esports, a tocar del centre de la ciutat. Els 14.000 m2 de superfície i la gran quantitat d’aparcament que hi ha a la zona –un cop exhaurida la temporada de pagament de la zona blava després de l’estiu– han propiciat que novament s’hagi escollit aquest indret.

Hi participaran 8 empreses concessionàries de Blanes i rodalies, que exposaran 160 cotxes de 15 marques diferents, una xifra en la línia de la dels primers dos anys. Aquestes dades la converteixen en la mostra més gran que es fa al territori entre Girona i Barcelona, i suposa una gran oportunitat per aquells que estiguin pensant en adquirir un vehicle d’ocasió, sempre amb qualitat mínima de quilòmetre zero o d’ocasió.

Així, els visitants hi trobaran models de cotxes que inclouran els principals segments a tenir en compte, com ara turismes, vehicles industrials, híbrids, familiars, esportius, berlines de representació, monovolums o 4 x 4.

Una de les novetats d’aquest any és la posada en marxa d’una zona destinada a la pràctica i conducció de karts, pensada perquè la canalla comenci a aprendre les primeres nocions de conducció de manera segura i controlada.

També es destinarà un espai dedicat als més petits de la casa, amb inflables que estaran en marxa coincidint amb l’horari de la fira de manera gratuïta.

 

Foto de portada: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics