Ocupen un edifici de 4 pisos de Blanes

Imatge del pis ocupat. FOTO:PAHC
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Plataforma d’Activistes per l’Habitatge i contra el Capitalisme de Blanes -PAHC Blanes- ha ocupat un bloc de quatre pisos situat al carrer Sant Antoni 3, al centre de Blanes. Segons informa la pròpia plataforma, aquests pisos  s’han destinat a famílies que no poden pagar un lloguer a preu de mercat o bé perquè no tenen feina i els seus ingressos són mínims o bé perquè no tenen cap entrada de diners.

Asseguren que actualment  ja hi viuen 10 persones, vuit adults i dos menors, tot que els habitatges no disposen de subministrament d’aigua. L’objectiu és ara arreglar els habitatges, que portaven mes de dos anys abandonats, bruts i amb molts desperfectes, per poder viure dignament.

Paral.lelament la plataforma reclama una reunió amb l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiañez,  per poder  formar part de la Taula Local pel Dret a l’Habitatge, que es reunirà el proper dia 28 i poder així normalitzar la situació d’aquestes i altres famílies.

A més, demanen als blanencs tota la col·laboració i solidaritat possible per ajudar a aquestes famílies. Alerten que hi ha quatre famílies més que aviat

seran també desnonats.

 

Imatge del pis ocupat. FOTO:PAHC
Imatge del pis ocupat. FOTO:PAHC

 

 

Aquest  és el segon bloc de pisos que ocupa aquesta plataforma a Blanes. El primer va ser al maig de 2013 a la travessera Joaquim Ruyra: aleshores, va ser un bloc de vuit pisos.

Aquests habitatges es sumen a l’altre bloc ocupat de les comarques de Girona. Es tracta d’un edifici de Salt que ha estat ocupat en dues ocasions.

 

Diari de Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics