Nous cursos a Palafolls per millorar la recerca activa de feina

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A partir d’aquest setembre es reprenen els tallers de l’àrea d’ocupació amb l’objectiu d’afavorir el procés de recerca de feina dels usuaris que formen part del servei de la Borsa de Treball.

Els tallers volen donar a conèixer i aprofundir en les eines i canals que poden ser útils durant la recerca activa de feina.  Per això les píndoles informatives poden ser útils per  a tots els qui estiguin interessats en millorar les competències a l’hora de buscar feina. Ho diu Sílvia González, de l’Àrea de Promoció Econòmica de PLF.

Es tracta de tallers oberts a totes les persones que estiguin inscrits al Servei local d’ocupació, i per tal de poder aprofitar al màxim  els continguts de cada sessió, estaran limitats a  un màxim de 15 persones.

Els tallers comencen demà mateix amb una sessió destinada a conèixer els Tipus de currículums i els currículum per competències. El que es vol és aclarir dubtes sobre els currículums i donar eines per treure el màxim rendiment de cada currículum.

A finals de mes arribarà el taller sobre Canals de recerca de feina que existeixen.

A l’octubre també hi haurà dues sessions. La primera per  Canviar la presentació del currículum per fer-lo més creatiu i diferent i la segona per Gestionar els contactes per tal de trobar feina

Aquesta nova tongada de cursos acabarà al novembre amb 2 tallers. Un primer per presentar Linkedin, la xarxa social especialitzada en el món laboral, i l’última sessió serà per explicar com afrontar i superar una entrevista de feina.

Tots els tallers es faran en sessions de 2 hores en horari de matí; 10:30 a 12:30 h al Casal de la dona i són gratuïts. Cal, però, confirmar assistència i reservar plaça. Per fer-ho cal passar-se pel punt d’informació i apuntar-se o bé enviar un mail a plf.promoeco@palafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics