Els partits de PLF organitzen carpes informatives durant la campanya  electoral

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El proper 27S prop de 7000 palafollencs estan cridats a votar el nou executiu català. Els partits, conscients de la importància dels propers comicis catalans, han decidit fer diferents carpes informatives al nostre municipi per explicar els seus projectes i sobretot esclarir dubtes  al votants.

Més enllà del tradicional eix esquerra-dreta,  el fet sobiranista estarà molt present en aquests propers comicis i els partits s’afanen per explicar els seus programes i la viabilitat o no d’un possible nou estat català.

La coalició de Junts pel Sí organitzarà carpes informatives aquesta tarda a la plaça del Fòrum Palatiolo. Una taula que es repetirà els propers dilluns i dimecres, i demà dissabte es farà també un acte polític al barri de St Lluis per acostar les propostes que presenten conjuntament  Convergència i Esquerra.

Ciutadans també fa campanya a PLF amb carpes informatives. N’han fet aquest matí a la plaça del fòrum Palatiolo, mentre que dijous  se’n farà una altra el proper dia 24, també al matí, a la plaça de les Valls d’Ax.

El  PP ja ha fet una carpa informativa a St. Lluís, i aquest divendres seran a la Plaça Mas Tit fins les 10 de la nit. Diumenge al matí, visitaran el barri Sant Lluís, i el divendres 25 de setembre se’ls podrà trobar a la plaça de Poppi.

Altres partits, com ICV-EUiA a PLF  o el PSC no han anunciat actes polítics per aquesta campanya electoral per a les eleccions catalanes del 27S.

Una campanya  que enfila el 2n cap de setmana. A Blanes hi haurà 2 actes de primer ordre aquests dies. Tots dos es concentren en diumenge a la tarda. Un el protagonitzarà Pablo Iglesias que acompanyarà a Lluís Rabell, el candidat de Catalunya Sí que es pot, en un miting al passeig de Mar.

El candidat de la CUP, Antoni Baños, serà amb Benet Salellas a la plaça d’Espanya, en el que serà un dels principals actes de campanya a les comarques de Girona de la formació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics