L’Esplai el Pas obre inscripcions aquest dissabte

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Està previst que el curs comenci el primer cap de setmana d’octubre, d’aquí dues setmanes, en l’horari habitual (de 4 a 6 de la tarda).

Les inscripcions però es duran a terme aquest mateix dissabte davant de les instal·lacions de l’esplai, a la plaça del Fòrum Palatiolo. En total hi ha un centenar de places, que es distribueixen en cinc grups d’edat, des de primària fins a 4t d’ESO. Tot i això, els responsables de l’esplai no descarten la possibilitat de desdoblar el grup dels Xiruques, de 8 a 9 anys, en funció de com evolucionin les inscripcions.

Per tal d’organitzar les inscripcions, al matí es podran fer les dels infants palafollencs que ja han estat membres de l’esplai i a la tarda, a partir de les 4, serà el moment d’oferir les places restants a nois i nois que vulguin apuntar-s’hi per primera vegada. Per formalitzar la matrícula, cal presentar una fotocòpia de la targeta sanitària, una del carnet de vacunes i una fotografia de carnet, acompanyat del full d’inscripció.

D’altra banda, els monitors i monitores ja han anunciat que la reunió de pares prèvia a l’inici del curs serà el divendres 2 d’octubre. Tot i que encara no han pogut fer oficial l’hora i el lloc de la trobada, tot apunta que es farà a la tarda a l’edifici MiD.

A més a més, l’esplai manté en actiu el grup Espurnes, encarat a aquells joves que ja han acabat l’educació obligatòria però que volen seguir en contacte amb l’esplai, amb una formació de “premonitor”, prèvia a l’obtenció del títol oficial de monitor, per a la qual cal tenir complerts els 18 anys.

En el curs 2014-15 n’han format part mitja dotzena de joves palafollenques, que mica en mica s’han anat incorporant als grups de treball de l’esplai, un cop acabada la formació feta pels propis monitors titulats.

 

Foto: Facebook Esplai El Pas

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics