La Festa Major i la Fira de l’Alt Maresme s’ajunten aquest cap de setmana a Calella

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest divendres la ciutat calellenca posa en marxa dos grans esdeveniments culturals i socials: la festa major, avançada uns dies per la coincidència amb el cap de setmana de les eleccions autonòmiques, i la fira de Calella i l’Alt Maresme, que inaugurarà el conseller Felip Puig.

La Fira enguany celebra la seva 35a edició, i ho fa inaugurant un cicle monogràfic dedicat a la importància del turisme des dels seus inicis. El monogràfic, que durarà quatre anys, repeteix com a sistema d’organització temàtica de la fira després de la bona experiència viscuda en els darrers tres anys.

L’alcaldessa de Calella, ha explicat que l’objectiu és aprofundir realment en un tema.

Una de les principals novetats de la Fira és que allarga l’horari, programant tres nits temàtiques de concerts. La primera, dedicada al món mariner, la segona, a la dècada dels anys 60 i 70 i la de diumenge, a la rumba. Les nits, a més a més, l’accés al recinte firal serà gratuït.

La vessant musical també prendrà molt protagonisme a les nits de barraques, que s’obriran divendres amb el conjunt Apache, i portaran també grups com Hotel Cochambre, Obeses, Els Catarres, Freaky Electronics i Bon Vent.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics