Lloret acull un festival de Cançó Mediterrània

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La 5a edició del Festival Internacional i Concurs de Cançó Mediterrània que ha arrancat avui, converteix Lloret de Mar, novament, en la seu d’un dels principals certamens internacionals de música de cant coral europeus.

En aquesta edició del festival, que es fa del 16 al 19 de setembre, hi participen un total de 600 cantaires de 16 cors provinents de països com són Polònia, Lituània, Ucraïna, Eslovènia i Catalunya. El jurat, especialitzat en l’àmbit del cant coral, és també internacional i està composat per set persones provinents de Islàndia, Gran Bretanya, Polònia, Eslovènia, Rússia i República Txeca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics