Es venen una 50a de cotxes en l’última fira del Vehicle d’ocasió de Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

1a_fira_vehicle_ocasio_04Ahir al vespre va finalitzar la 3a edició d’aquest certamen, que els propis expositors han considerat com la millor de les que s’han fet fins ara. En aquests dies s’han venut un terç dels vehicles exposats, això són 53 del total de 160 exposats des de divendres a la tarda i fins ahir al vespre.

Un nombre de vehicles que presumiblement es veurà incrementat en els propers dies, per visitants que encara no han tancat la transacció, però que ho faran en els propers dies.

El nombre de vendes es manté similar respecte l’any passat i fins i tot augmenta lleugerament.

La tercera edició del certamen, que ha repetit emplaçament a l’aparcament del pavelló antic, ha congregat a centenars de visitants, la majoria de la mateixa ciutat de Blanes, però també de poblacions properes com Palafolls, Malgrat o Tordera, però també de les ciutats de Girona o Barcelona i la seva àrea d’influència.

Es calcula que en aquesta tercera edició han visitat la fira unes 6.000 persones, una xifra superior a la de les edicions anteriors. En la primera experiència l’organització va assegurar que l’havien visitat 4.500 persones i l’any passat, 5.500.

Un dels principals atractius de la fira és que en un mateix espai de 14 mil m2 hi confluïen tota classe de vehicles com turismes, furgonetes, monovolums o 4×4 de diferents marques. Els cotxes provenien de 8 concessionaris locals o de poblacions de les rodalies  i comptaven amb unes mínimes garanties de vehicles de quilòmetre 0 o d’ocasió.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics