L’Esplai el Pas cobreix gairebé totes les inscripcions per aquest curs

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Està previst que el curs comenci d’aquí dues setmanes,en el primer capo de setmana d’octubre i  en l’horari habitual (de 4 a 6 de la tarda).

Ho farà ja pràcticament amb totes les places cobertes després del primer dia d’inscripcions. De fet  ja hi ha uns 90 nens inscrits a participar al proper curs. Tots els grups destinats a nens i nenes de primària, estant plens i amb llista d’espera i només queden algunes places pels grups d’edat més grans, pels de secundària.

Tot i això, els responsables de l’esplai no descarten la possibilitat de desdoblar algun grup si hi ha prou inscripcions. Ara com ara, però, sembla llunyana aquesta possibilitat.

Dissabte es va fer la jornada d’inscripció, primer pels participants del curs passat i després per a noves inscripcions.

D’altra banda, els monitors ja han anunciat que la reunió de pares, prèvia a l’inici del curs, serà el divendres 2 d’octubre. Tot i que encara no han pogut fer oficial l’hora i el lloc de la trobada, tot apunta que es farà a la tarda a l’edifici MiD.

A més a més, l’esplai manté en actiu el grup Espurnes, encarat a aquells joves que ja han acabat l’educació obligatòria però que volen seguir en contacte amb l’esplai, amb una formació de “premonitor”, prèvia a l’obtenció del títol oficial de monitor, per a la qual cal tenir complerts els 18 anys.

En el curs 2014-15 han format part dels Espurnes mitja dotzena de joves palafollenques, que mica en mica s’han anat incorporant als grups de treball de l’esplai, un cop acabada la formació feta pels propis monitors titulats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics