L’Amateur guanya el segon partit consecutiu i es col·loca segon

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En la tercera jornada de lliga els palafollencs han aconseguit sumar tres punts més als 4 que ja tenien, tot situant-se en segona posició, només per darrere del Llagostera, que de moment es manté invicte al capdavant del grup.

Aquest cap de setmana l’Amateur s’ha enfrontat al Besalú, que no va aconseguir entrar a la porteria palafollenca. En canvi, al minut 11 van encaixar el primer gol, signat per Massagú. Un minut abans del xiulet que indicava la fi de la primera part , Saavedra va marcar el 0 a 2, resultat final del matx.

Amb el resultat del partit d’aquest cap de setmana els locals encadenen ja la segona victòria de la competició, gràcies a la qual acumulen 7 punts en una molt bona estrena a la categoria de segona catalana. La propera cita està prevista a casa, quan s’enfrontaran als quarts de la lliga, el Base Roses, que també ha guanyat dos partits. El partit tindrà lloc el dissabte 26 de setembre al Palastàdium Lluís Moner, i començarà a les 5 de la tarda.

També han sortit victoriosos d’aquesta tercera jornada de lliga els veïns del Tordera i el Blanes, que han superat el Banyoles i el Guíxols, respectivament.

Els torderencs són 11ens amb 4 punts i els de la Selva, penúltims, amb 3 punts, després de guanyar aquest cap de setmana el primer partit de la temporada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics