Malgrat acull unes jornades de gossos policies

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fins aquest divendres, la localitat veïna és la seu de les 2es Jornades de Gossos de Cerca d’Estupefaents i d’Intervenció d’Unitats Canines de Policia Local. En total una 50a d’agents, vinguts d’arreu de l’Estat espanyol i de diversos cossos policials, prenen part en aquestes jornades amb una 40a de gossos policies. Hi ha policies pròximes com les de Pineda i d’altres de vingudes de Les Canàries, Saragossa, Madrid, Burjassot o Elx.

Unitat Canina de la Policia Local de Malgrat
Unitat Canina de la Policia Local de Malgrat

Les jornades, organitzades per la “Asociación de Guias Caninos Policias Locales de España”, inclouen ponències i sessions pràctiques, en les quals també hi participaran agents dels Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i de la Guàrdia Civil.

Les jornades van començar ahir dimarts amb un acte de presentació al Centre Cultural de Malgrat, i amb la inauguració de l’alcalde i alhora regidor de governació de Malgrat, Joan Mercader.

Les jornades es clouran divendres amb una exhibició de les unitats canines que prenen part de les Jornades al Parc Francesc Macià. Serà un acte obert a tothom a partir de les 10 h.

Justament l’acte coincidirà divendres amb la celebració de la festa patronal de la Policia Local de Malgrat. Tot i que el patró és St Miquel, que es celebra el dia 29, el cos de seguretat ho celebrarà aquest amb un acte institucional al Centre Cultural de la localitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics