Pineda vol superar les 440 donacions de sang aquest divendres

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El municipi maresmenc acull una nova edició de la Marató de donació de Sang que organitza periòdicament el Banc de Sang i Teixits. Aquest cop es busca apropar-se al màxim a les 500 donacions, tot convertint la jornada en una festa on hi participen entitats, institcions, empreses i particulars. Si s’assoleix la xifra, Pineda es convertiria en una de les ciutats on més extraccions es registren. Una quinzena d’entitats ja consten com a col·laboradores amb la marató, que començarà a les 10 del matí al casal d’avis de la Plaça de les Mèlies i s’allargarà fins les 10 de la nit. A la tarda també es podran fer donacions a la unitat mòbil que hi haurà ubicada a la plaça del Pilar de Poblenou.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics