La rotonda de St Lluís, abans de cap d’any

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta és la nova previsió del consistori palafollenc. Tot i que el projecte es va aprovar pels volts de les eleccions municipals i es va col.locar el cartell d’obres, encara no han començat els treballs. De fet el govern municipal ha hagut de demanar una prorroga a la Diputació de BCN per tal de no perdre els diners que aquesta administració té previst destinar a la construcció de la girola, ja que la carretera entre PLF i Malgrat és de titularitat de la Diputació.

La rotonda d’accés a St Lluís es preveu tenir enllestida abans de cap d’any, segons l’alcalde de PLF, Valentí Agustí. El batlle confia que no hi haurà problemes tot i que té certes complicacions topogràfiques.

rotondaa
Projecte de rotonda

 

Aquesta girola, que és un projecte electoral comú a moltes formacions polítiques, és una reivindicació veïnal per  permetre entrar i sortir del barri per la pujada del Forroll sense , ja que actualment està prohibit sortir directament direcció al centre o entrar venint de Malgrat.

El projecte preveu una rotonda de 36m de diàmetre amb 4 entrades i sortides, incloent-li una nova i definitiva entrada al Marineland. Un cop acabada, els dos principals accessos al barri, tindran una rotonda d’accés, millorant així la seguretat en aquest punt del poble.

La nova girola costarà 260 mil€, que aportarà majoritàriament la Diputació de BCN.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics